NL EN

Serie sjaals - Squir

7 January 2021

Squir is een serie sjaals, waarbij mijn grafische achtergrond duidelijk zichtbaar is. Het ontwerp heb ik gemaakt op de computer. De afgebeelde sjaals zijn deels op Twill zijde geprint en deels op een heerlijk zachte combinatie van Cashmere wol met Modaal.

Serie sjaals - Squir

Als basis heb ik foto's gebruikt, die ik gemaakt heb in de natuur. Deze heb ik verwerkt tot grafische elementen. Het ontwerp bestaat uit vele lagen, waardoor nieuwe kleuren en vormen ontstaan en het ontwerp zijn diepte en beweging krijgt. Beweging vastgelegd in stilstaand beeld. Dit ontwerp is beschikbaar in verschillende maten en stofsoorten. 

Om u de beste ervaring te bieden op onze website, hebben we diverse cookies nodig. Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief