NL EN

Serie sjaals - Inspired by Monet

16 January 2021

"Inspired by Monet" is een serie zijden sjaals geinspireerd op schilderijen van Monet. De collectie van de beroemde Franse impressionist Claude Monet is bijzonder kleurrijk en spreekt mij daardoor heel erg aan. Voor deze serie heb ik mij vooral laten inspireren door zijn schilderijen met bloemen.

Serie sjaals - Inspired by Monet

De ontwerpen heb ik deels gemaakt met de hand en deels met de computer. Met als basis een foto van een schilderij, waarvan ik grafische elementen hebt gemaakt. Deze elementen heb ik in vele lagen over elkaar heen geplaatst in verschillende percentages van transparantie, waarbij de schilderijen nog wel herkenbaar zijn als Monet, maar dan in een Colorsofellen jasje.
De grote vierkante Twill zijden sjaals die hieruit ontstaan zijn, zijn als het ware kunstwerken voor om je hals.
De afgebeelde sjaals zijn op hoogwaardige Twill zijde geprint, maar ook beschikbaar in andere stofsoorten. 

Om u de beste ervaring te bieden op onze website, hebben we diverse cookies nodig. Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief