NL EN

Airbrush in de buitenlucht

4 April 2019

Vrijwel dagelijks ben ik aan het zijde-schilderen. Momenteel op Silk Satin 14, een wat dikkere hoogglanzende zijde, in een –voor mij –nieuw vierkant formaat van 110x110 cm. Deze zijde absorbeert meer verf, waardoor de kleuren nóg briljanter zijn. Vierkante sjaals draag je op een andere manier dan de oversized dunne Pongé-zijden sjaals, die ik meestal maak. Ik hou van beide.

 

Airbrush in de buitenlucht

Door het mooie weer kon ik voor het eerst dit jaar weer eens heerlijk buiten werken in de open lucht. Voor mij de ultieme manier: volop inspiratie om mij heen van de natuur en heerlijk in de buitenlucht. Dat is ook weer de tijd om te experimenteren met de airbrush* Iets wat binnen echt niet kan. Met de airbrush kan ik hele dunne transparante lagen spuiten op de opgespannen zijde. De lucht wordt onderdruk door de kleine openinng van de airbrush pen gespoten.

Om u de beste ervaring te bieden op onze website, hebben we diverse cookies nodig. Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief